Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt kérj karaktert !

2011.12.28

 Végre erre is lehetőség van =)

Remélem mindenki ki használja majd ezt a lehetőséget ^^

Szeretettel várok mindenkit =)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

........................................

(Niya, 2012.03.29 19:49)

nos igen a bambula szerkesztő xD gomenesai #.# csinálok egy jobb oldalt ha adodik lehetöségem ahol élet is van és ezerrel lehetünk társoldik (Y)

szerviz@citromail.hu

(David, 2012.02.05 00:15)

Hali. Bocsi a hirdetés ért csak szeretném az oldalunkat előrébb lendíteni és ha lehet akkor társoldalak is lehetünk.
Na az oldal egy fanatsy de mellékesen van ezen is szerepjáték. Amin lehet máris játszani. A történet egy gonosz királyról szól aki sanyargatja a népet és lázadókról akik próbálják leváltani. A többit az oldalon találjátok.
htpp://www.fonixtoll.qwqw.hu
Ha megnézitek előre köszönjük.

Re: szerviz@citromail.hu

(David, 2012.02.05 00:16)

Azért írtam ide hát ha így a szerkesztő észre veszi

*******

(Aida-senpai, 2012.01.22 14:58)

Név:Caroline Crow
Nem:nő
Beállitottság:Hetero
Kor:14
Faj:alakváltó
Képesség: hollóvá alakulás,és tündérszerű szárnyak
Jellem: Ragaszkodó típus,és néha az ember agyára megy,de alapvetően csupa szív lány.Kedves és könnyen barátkozik.Szeret néha egyedül lenni,de olyankor szinte teljesen az ellenkezője önmagának.
Történet: Caroline nemesi vadász családból származik,akik békét akarnak kötni a természetfeletti lényekkel.Még a vadászok közt is kilógnak a sorból,mivel ugye alakváltók,de emiatt elég nagy tisztelet övezi őket.Az apja inkább fiút akart volna,így Caroline-nak elég kemény kiképzésben volt része.Aztán bejelentették hogy eljegyezték Seth-el akivel kiskoruk óta a legjobb barátok voltak.Azóta is jóban vannak,csak Caroline lassan beleszeretett Seth-be,persze nem mutatja ki-annyira.
Emberi alakodról kép: http://kepfeltoltes.hu/view/120122/index_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

...

(Kiba, 2012.01.21 14:15)

Ha szeretnél egy házi kedvencet :
név:Yumi
faj: mobile persocom (apro termetü ember kinézetü robot )
ereje:
mit tud :bárkit képes meg találni hálozatra fel tud csatlakozni telefon hivásokat fogad navigációs rendszerel felszerelt stb
kinézete:kicsi kézben elfér kék haj cuki
jelleme:kedves szerény félénk segitö kész vakmerő ragaszkodó tipus
története: Kiba saját maga készitete egyszer amikor utazása során japánban járt Yumi saját fejlesztésü mobile persocom.. állandóan kibával van a válán utazik illetve ha kiba farkas alakban van akor a fején vagy a hátán utazik

eichi@citromail.hu

(Kiba, 2012.01.19 18:44)

Név: Kiba
Nem:Férfi
Beállitottság:Hetero
Kor: 16
Faj:okami(farkas)
Képesség: gyorsaság, mágia alkimia használ a hold fénye képes teljesen meg gyógyitani
Jellem: belső kedves bár vissza huzódó kerüli az embereket . enyhe perverz hajlam, szereti a csinoslányokat ,szeret menözni.. farkas alakban kerüli a feltünést de simán elsétál az emberek közöt.. becsületes
-külső barna haj magas sovány testalkat farkas alakban fehér bunda nagytermetü farkas
Történet:Falkáját ki irtoták egyedüli tulélö ,., azért járja a világot hogy meg találja a paradicsomot az egy olyan hely ahol boldogan élhetnek a farkasok nincs elenségük nincsenek emberek akik félnek tölük
Emberi alakodról kép:
http://static.zerochan.net/full/30/41/602080.jpg
+farkas
http://images.wikia.com/wolfsrain/images/1/1f/Wolfs-rain-kiba.jpg

*******

(Aida-senpai, 2012.01.01 11:27)

Név:Seth Darklight
Nem:férfi
Beállitottság:Hetero
Kor:15
Faj:főnix
Képesség:tűz elem irányítása,gyógyítás,kissé ért a fekete és fehér mágiához
Belső:Kissé lobbanékony és makacs,fejjel megy a falnak.Általában magában morog,ha nem tetszik neki valami,de néha hangot is ad neki.Szeret verekedni,emiatt néha felrepedt szájjal,de vigyorogva járja a nagyvilágot.Éjjeli bagoly.Nappal inkább alszik,éjszaka éli ki magát igazán.Mászkál a háztetőkön,rémisztgeti a járókelőket.Kissé gonosz típus,de nem vészesen,nem rendez mészárlást csak azért,mert unatkozik.
Kinézet:
Emberi alak:Kisfiús külleme ellenére nem az,igen csak kemény kiképzésben részesült az oktatójától,emiatt izmos testalkattal rendelkezik.170 centi magas,élénk zöld szemek és vörösesbarna haj.Általában fekete és narancssárga cuccokban van,de a fekete bőrdzsekije rajta van nyáron-télen.
Főnix alak:Lazán 6 méter hosszú és a szárnyfesztávolsága majdnem 10 méter.Ha hiszitek,ha nem ő még a kisebbik fajtából való,és még úgy is növésben van.
Történet:Második gyerekként született a családjába,és mint minden második gyereket az idősebb fivérhez hasonlították.Az anyja kiskorában meghalt.Ha nem lennének róla fényképek,nem is tudná,hogy nézett ki.Később az apja már nem is igazán törődött vele,csak a bátyjával,és Seth-et is a bátyja képére akarta faragni,azonban ő nem mutatott akkora tehetséget a harc terén,emiatt elidegenedtek egymástól.Seth a végén megszökött,és most a Kasiko suliban van.

////

(Naoko, 2012.01.01 11:25)

Név:Kazuki Naoko

Nem:Nő

Beállitottság:Hetero

Kor: 14

Faj:Neko

Képesség: Konyít a varázsláshoz,alakváltás,idézés,Telepatikus beszéd

Belső: Makacs és erős.Picit szemét és elég fiús a hozzállása.Tud aranyos és kedves lenni.Titokzatos és elrejti érzelmeit.Nehezen igazondik el azon hogy pontosan mit érez,de ha dühös nha azt más is észreveszi.Néha a rideg hűvös tekintet mögött felbukkanak a könnycseppek.

Külső:A többiek egyenruhájától eltérően neki nem volt megfelelő egyenruhája.Ezért a Lumieere egyetem egyenruháját viseli még mindig.Elviseli a szoknyát,de a pulóverje nélkül egy tapottat se megy legtöbször.A haja egy részét fél oldalt felkötve hordja.Néhány kiegészítót pédául egy régi medált mindig a nyakába hord és annya gyerekkori karperecét.

Történet: 6 éves volt mikor szülei elváltak és kutyájától elszakították.Nem látszott meg rajta a megviseltség mások előtt.Viszont naphosszat sírt ha egyedül volt,vagy éjszaka.Sose derűltek ki bújai.A Lumieere iskolába járt eddig,de mivel gond volt azzal,hogy melyikszülőhöz kerüljön mivel apja alkoholista lett és annya mostoha apja híres volt a megerőszakolásról,de a lány ezt el akarta kerülni.A Lumierre iskola igazgatója nevelőszülejévé vált és áthelyeztette a Sakio iskolába.Mind két iskola szeretettel fogadta,de a Lumieere igazgatója Grindecs úgy látta jobbnak ha a Sakioba veszi az irányt.Itt Niyával is találkozott és az egyik Cd-jük közös lett hisz elég jol megy neki az éneklés ^^.

Mitsu Okimura

(Mitsu , 2011.12.31 18:09)

Név:Mitsu Okimura
Becenév:Mi-chan,Oki,Mira,Démon
Kor:17
Nem:Nő
Beállítottság:Hetero
Faj:Félvér/A sátán gyermeke.Sátán+ember/
Képessége:-Telepatikus kommunikáció a Démonokkal.-Kék tűz használata.-Ember feletti erő,gyorsaság
Különleges:-Nagyon jól főz és a sportokban is jó.
Jellem:Külső:170 cm magas,nem nevezi magát vékonynak se szépnek csak átlagosnak. Sokan szépnek tartják de ijesztőnek is.Haja fehér az apjától örökölte a szemeit az anyjától.Sokan azt mondják hasonlít a fivéréje ami igaz is.Nem látszik rajta de elégé mozgékony és erős.Fülei hegyesek, a két szemfogai egy kicsikét nagyobbak mint a normálisak és rendelkezik démon farokkal amit mindig elszokott rejteni amikor emberek közt van.A hátán van egy piros hosszúkás táska amiben Kirakura van.Használja a fején lesz két szarva emlékeztető kék láng, hegyesebb füle és nagyobb lesz és nagyobbak lesznek a szemfogai kék szemei lesznek.
Belső:Vicces,kicsit naiv de ehhez kapcsolódik az élet vidám jelleme.Nagyon sokszor kever verekedésben mert szabad szájú és az apja miatt sokan megijednek tőle.Sokan el hidegülnek tőle nincs sok barátja, de aki vele rendes ő is az.Utálja ha valaki bántja a nála kisebbet és gyengédebbet ezért azonnal ölni tudna. Elég fiúsan szokott viselkedni. Nem látszik rajta de elégé idegesíti hogy a még a bátya normál életét és neki muszáj elrejteni a démoni erejét egy kardban.
Történet:Japán Északi régiójából származik anyja egy híres ördögűző családból származik, de amikor beleszeretett a Sátánba elhagyta a családját és tovább élt az erdőkben.Amikor ezt megtudta Yino(anyjuk) egyik közeli ismerőse megpróbálta vissza vinni és megölni a gyermekét. Amikor Mitsu és David született Japánban ekkor volt a nagy vérengzés ahol egy csomó démon megtámadtak városokat és megölték az embereket és a kék éj tragédia ahol az ördögűzők fogyatkoztak meg.Ez azért volt mert Yino-t megakarták ölni de a Sátán ezt megakarta akadályozni és kereset magának testet ez viszont nem sikerült és ezért a démonokkal próbálkozott. Amikor megszületett a két gyermek az anyjuk belehalt és a család barátja Shiro mentette meg őket a haláltól akit kineveztek a gyerekek megölésére.Shiro viszont aggódót Mitsu sátáni ereje miatt, ezért a társa Faust elzárta egy démonölő kardban a kék lángok erejét Kirakurába. Ez után egyességet kötöttek.Mint később kiderült Davidnek semmilyen démoni ereje nincs mert túl gyenge volt.Semmi gond nem volt vagyis látszatra nem volt gond, de félt a húgától mert ő tudod a démoni erejétől ezért megtanult pár mágiát.Shiro viszont nem mondta el Mitsunak ezért elég sok baj volt kiskorába Mitsunak, sokan demónak hívták az ereje miatt és az agresszíven viselkedése miatt amikor megtámadott mindenkit még a barátait is ha rossz fát tett a tűzre.16 évesen minden ment az üteméből amikor a születésnapjukon kék lángok csaptak fel a kolostorukban ekkor ébredt fel Kirakurába a kék láng hatalma. A papuska megakarta látogatni Mitsuékat de Shiro ezt nem hagyta ennek az árra az volt hogy megszállta és megölte. Amikor Mitsu kivette Kirakurát és használni kezdte elő jött a démon énje és megmentett mindenkit. Amikor vége lett mindenek Faust megjelent, hogy az egyességet betartsa.Mitsu a Kasiok iskolába került a még David a sokkal gazdagabb Saikoba. Néha találkozna és mindenki tudja róluk hogy ikerek. David a jó tanuló a herceg minden lány kőrében és elégé ismert a jó hír nevéről a még a húga Mitsu szörnyen rossz tanuló ő a legrosszabb a suliba éppen át megy a vizsgákon, szörnyű hírneve van és mindenki fél tőle kivéve.Mitsu élet célja a Sátán hátsó billentése, Davidnek meg Mitsu emberi alakjának vissza szerzése.A koliba összebarátkozott Kuroval és Ucoba-val.
Képek: http://kepfeltoltes.hu/view/111231/537286_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
David és Mitsu
http://kepfeltoltes.hu/view/111231/537286_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mitsu
http://kepfeltoltes.hu/view/111231/537286_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mitsu démoni alakja amikor a kardot kivesszük.

Re: Mitsu Okimura

(Mitsu, 2011.12.31 18:17)

Bocsi
Mitsu sátán alakja. http://kepfeltoltes.hu/view/111231/916940_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mitsu emberi alakja.
http://kepfeltoltes.hu/view/111231/anago_by_takappi-d4dvgwz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

sakuragi yuuhei

(meguu., 2011.12.31 14:57)

név: sakuragi yuuhei (yuu-kun.)
kor: 17 év
nem: mégcsak kisfiú.x3
beállítotság: hetero (a többit lefújjogja.>.<)
faj: ember
képesség: -nemhiába olyan szépek a szemei,képes velük átlátni az emberek hazugságain és látja mindenkinek a valódiénjét,legyen az jó vagy rossz
-erősebb egy átlag embernél,ha belevág egy kőfalba akkor bizony az kettétörik.xD
-érdekes képesség,talán nem is számít annak..de emberfeletti a logikája,nagyon gyorsan feltud deríteni bűnügyi eseteket is akár,de lusta ezért nem keveredik ilyen ügyekbe. :P
jellem: -külső:175 cm magas,nem túl nagy,de neki ez megfelel.vékony,de nehezen törhető csontozattal rendelkezik.picit izmos,szálkás a teste.tépett,picit hosszúkás szőketincsei vannak.a szemei aranysárgák...különlegesek és veszélyesen szépek.egyik fülében 2db fülbevaló van.nem nagyon bírja az iskolai egyenruhát,így sokszor szabályszegően csak egy szakadt farmert és pólót vesz fel.ő az a tipikus szépfiú is,elég sok lánynak bejön,de persze hideg hagyja őt.x3
-belső: yuuhei nagyon jó logikával megáldott gyerek és nagyon okos is,de hiába mindez ha iszonyat lusta.nem nagyon érdekli a tanulás,inkább hanyagolja és csak aludni jár be.nagyon bunkó,szemét tud lenni.szeret csesztetni másokat,elég jól szórakozik rajtuk.általába nyugodt,nehezen lehet kihozni a sordárból,de ha valakinek sikerül az kezdhet imádkozni.szeret játszadozni másokkal.ha valakinek sikerül közel kerülni hozzá azt ugyanúgy ugráltatni fogja,de kedvesebb lesz hozzá...és vigyázzni fog rá.^^szeret olvasni,ezért sokat lóg a könyvtárban,de ne higyje senki hogy csak a könyvekhez ért,nagyon jó verekedésben is...mindig bajba kerül.xD
történet: japánban született egy kisfaluban.a családja egy híres ördögűző klán volt,de egynap,mikor yuu csak 10 éves volt egy igen erős démonnal kelett küzdeniük...a démon megölte a klán tagjait,kivéve yuu-t...aki nem tartózkodott otthon.megint ellógta az edzéseit és az erdőben aludt.mikor hazaért látta a pusztítást és a holtesteket.akkor vált igazán hideg személlyé.magáthibáztatta..szeritne nem ér,hogy ő nem halt meg velük.végül örökbe fogadták,de nem jön ki valami jól a mostani családjával,pedig igazán kedvesek.ők iratták be ebbe a suliba is,de yuu a kasiko iskolába jár,azaz ő szegényebb,emelett ottis a legrosszabb tanuló..pedig simán verné az összeset ha akarná.xD
kép: http://imagerz.com/QFdDXgoFUFQ (link lenne ez.>.<)

........................................

(Niya, 2011.12.29 15:11)

Név:Ayamu Niya (Mellékes megjegyzés:Matsuky klán)

Nem:Nő

Beállitottság:Hetero

Kor:16

Faj:Boszorkány

Képesség: gondolatolvasás,alakváltás,telepatikus beszéd,minden féle varázslat

Belső:Makacs és jóhiszemű.Bizalmas,de igen mogorva.Az ellenségeit sem utálja annyira mint amennyire látszik.Természetétől fogva rideg azzal aki beszól neki.Nem igazán kell félteni ha arről van szó.Szeretetre méltő és kedves ezek ellenére és még aranyos is tud lenni.

Kinézet:Kékes lilás haj.Mély kék szempár.Szabad ruhák bár szoknyát annyira nem hord és amije van nem is villogtatja hisz nem az a fajta lány.Kapucnis és hosszu újú cipzáros pulóver mániákus.Ezekhez mindig farmer társul legritkább esetben szoknya akár az egyenruhánál.Haját általában kiengedve hordja,de vagy hogy alkalom attán felköti vagy felcsatolja.Egy szemüvegeis van de nem igazán hordja.A fülhallgatója telója és zenelejátszója mindig nála van.Akárcsak a kezén diszelgő karkötö ami hamarabb hasonlit egy nyakorvre.Régi családi ékszereket is szokott viselni,de csak módjával szerényen.

Történet: 5 évesen elszakadt a családjától,majd 7 évesen egy család befogadta aminek jóvoltábol szerzett egy kisöcsit.Igazán szeret ehez a családhoz tartozni és mindig mindenben segít.A családfők elutaztak üzleti útra így a lány felügyeli a kis testvért és a házat.Annak ellenére ,hogy az öccse a Sakio iskolába jár a lány a Kasiko iskolában létesít több létszámot.Igaz van Sakio iskolás ruhája is arra az esetre ha az öccse megbetegedne vagy csak szimplán nem akarna bejárni és igy helyettesítse.Kiváló tanuló és nagyon szereti a két titokzatos épületet.A szülők örömmel fogadták be s a tanárok az iskolába tárt karokkal várták.