Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Helyszínek

 

Nézzük csak egy Gavako városban egy Feegoo intézmény két iskollának ad helyet egy épületben.A Sakio és Kasiko iskolának.A Sakio iskola gazdagabb gyerekek iskolája míg a Kasiko  a szegényebb,módosabb gyerekek tanulmányát segíti.Előfordul,hogy a két iskolának közös órájuk van.Például a Testnevelés a Kémia és Biológia és még jó pár órát el kell viselniuk egymás közelében.Egyegy óra persze,hogy nem telhet anélkül el,hogy valamelyik iskola valamelyik tagja meg ne sérülne minimálisan is a másik jóvoltábol.Ebbe az épületbe járnak egyedül varázslények.A napi 6-7 órába a varázstanok is beleszámítanak.Sokan lógnak,de aki a dogáját elszúrja és ha ki is csapják igen csak  megkapja  a magáét így is úgy is és még kitaszítottnak is számítják.

 

9c20daf76829.jpg

 

 

Egy gyönyörű épületről van szó.Több emeletes szép stílusú épületről.A mi 'kis' intézményünk 'kis' aulájában ahol szobrok és képek is díszelegnek szoktak bálokat tartani.A tetőtérröl csodás a kilátás.Az épület nem kis miska csomó teremmel és mellékszárnnyal.Profi aki itt kiigazodik és nem téved el a tiskos folyósókon.Hisz régen várrendszer volt ez is.

De persze van egy mellék üpületünk is ami nem semmi.Ez két fontos dolgot üzemeltet.Leginkább egy könyvtárat és egy kollégiumot a tanulók számára.

 

picture-6-700x437.png

Szép nagy régi építésű épület.Kívülről elég hivatalos és elegens bár a hátsó rész annál hangulatosabb.De ha azt nézzük az épület belseje se semmi.Egy gyönyörű tágas aula és képekkel díszített folyósók.A lépcsők hosszúkás fokain vörös szőnyeg gördul le.S a lépcső korlátai gyönyörűen faragottak.A könytár 20+1 teremből áll.Persze valakinek ki is kéne rajta igazodnia.

Ez a 2 személy nem más mint Kazuko Leberra és Mizuko Katrinne:

tumblr_lhrpynmt2g1qhgusio1_500.jpg311337.jpgHehe a mi kis ördöglányunk és Nekonk.A helyetekben az életvidám energikus és néha gyerekes Nekonkal és annál éretteb Ördög lányunkal semmi esetre se húznék újjat.Remélem meg értették.Mivel kívülről betéve ismerik az egész épületet és mindig tudják hol a másik így nyugodtan fordulj hozzájuk.De ha kekeckedtek velül azthiszem mehettek is a korházba.Nha halyrá kalandra fel.

Könyvtár 20+1 szobája:

normal_friends_4.jpg

at-the-library.jpg

 

Őszintén megvalva a plusz egy terem a második képen sokkal modernebb és eltér az épület stílusától.Itt csak modernebb magazinokat és mangákat találtok xP.Úgy,hogyha komolyabb olvasmányt kell keresni,na akkor hajrá go a 20 terem átkutatása.

Persze kell valaki aki azért azzal a plusz teremmel is foglalkozik.Ez nem más mint Hikarou Xexe:

anime_an_interesting_book_013315_.jpgPersze ez a lány a is a könyvek megszállotta.Naphosszat tölt akár abban az egy  szobában és újra és újra elolvassa a már 1000 látott történeteket.Sokat hiányzik az iskolából,de mindenki tudja az okát.A tanárok se bántják hisz ennek ellenére szín ötös tanuló.Sakio iskola tanulója és elő szeretettel szoktak korrepetállásra hozzá járni.Bár vanaki megveti és van aki csodálja a  tehetségét a tanuláshoz és olvasáshoz.Akár csak a memóriáját.Életre való sokat beszélő és energikus.De ha valaki beszól neki vagy keresztbe tesz vagy az egyik felügyelőt hívja elő vagy akár Kazukot.De az is megesik,hogy szinte személyiség váltással egy pillanat alatt lever mindenkit.Mellékesen megjegyzem 5 évig járt Judora és Karatera és kis bajnokként ismert.Nem igazán kísérleteznék vele sexP.

Persze ne maradjon ki a kollégiumunk hátulja.Azt említettem,hogy szép és hangulatos nha lássukkcsak igaz-e?! 

1343-anime-school-gal-wallpaper-wallchan.pngnocturnal_lake_by_lancesh.jpg

 

Kert és szép táj.Az épületet az erdővel egy szép tó köti össze aminek a másik vége se a legrondább felszínt tükrözi.

anime_stars_over_lake_girl_shootingstar_meteor.jpg323373.jpg

 

De viszont az erdő se csupa móka és kacagás a csodás táj ellenére.A nyugati szárny elég veszélyes és titokzatos.

230979.jpg

200 éve vannak eltünések és holtestek elő kerülései a Nyugati körzetben.Vajon véletlen?!(Bár szerint xd ha 200 éve vannak ezek elég hihetetlen lenne véletlennek)De vajon mi rejti a titkot?Egy biztos kerüljük a nyugati szárnyat ha még élni akarunk gyerekek.

 

 

 

 

De ha már ennyire elkalandoztunk akkoe jussunk már vissza pár pillanatra a kollégiumunkhoz.Meg kéne nézni a két iskola egyenruháját.Nha lássukcsak.

3.jpg

A Barna hajú leány a Kasiko iskola-míg a kék szemű leányzó a Sakio iskola enyenruháját viseli.

Mint látszika kollégium szobáit közösen osztja meg a 2 iskola tanulói.A tanárok öntik el ki kivel lesz összerakva.Itt még a két lány Katsuo(barna hajú) és Okanee(kék szemű) lány elviselik egymást.De amikor a két iskola tanulóit így összekutyulják főleg amikor lány/fiú páros mellett döntenek igen csak problémák szoktak lenni.Az ilyen békés eshetpsége azért igen csak 1 a 10.000-hez.

 

Nos ha tisztáztuk az egyenruhát kukkantsunk be az  iskola titkos hátsó kertjéhez ahova csak belépővel lehet bejutni.

352235.jpg

 

 

 

Gyönyörű és nyugodt hely.Mivel nem akárki jut be és általában teljesen nyugodt a légkör.Így mondhatni az egész környéken ez a legnyugodtabb helyiség.Itt még a két iskola tanulói is pihennek és nem bántják egymást.Hisz ki akarna még egy ilyen helyen is harcokba szálni.Itt elvan ásva a csatabárd és csak néhányan zavarják a vizet-> vegyük szó szerintxd.A légkör kellemes és a látvány is csodás.Itt még pár vaarázslatos lény is megjelenik.

Nem igazán esett szó még a tanárokról.Mivel tudjuk,hogy vannak varázstan órák is egyértelműen közölhetjük,hogy a tanárok közt is vannak Varázslények.Nem ámítás sajnos télleg ígyvan.

Nha de télleg szakadjuk el ettől a fogalomról.Szerintem eleget beszéltünk már az Iskoláról a Könyvtárrol és a Kollégiumról.Ha úgy vesszük már az erdőről is sokat tudunk!

Ezért most vándoroljunk szépen el a városba.Kezdjük  a hotelekkel,éttermekkel és vásárokkal meg italozó helyekkel.

135041-bigthumbnail.jpg

1474-hatsune-miku-by-the-window-wallpaper-wallchan.jpg

 Ki gondolná hogy itt is lehet szép a kilátás?

Szerintem gyönyörű látvány tárul elénk éjszakánként.De csak biztonságos helyrölxP.

 

 

 

 

1728576_f260.jpgNézzük tovább.Üzletek és 

éttermek mindenütt találhatók nem de?

Kinek mi a kedvenc helye.De szép kilátással bárhol meglehet lenni.Legalábbis ez az én véleményem^^.Persze mi más kell még?Szerintem például egy vidámpark=).

 

anime.furukawa.nagisa.breakfast.jpg

 

  Hullámvasút és más hangulatos kis helyek egy vidámparkban minden fiatal álma ^^. -animepaper-wallpapers_inu-yasha_sakurab-1.33-_1024x768_63646.jpganime_restaurant_wallpaper__yvt2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De lássukhát az árny oldalát a Belvárosunknak.A sötét sikátorok.Veszélyes terek és gyilkolások/rablások helyszíne.Egyedül és főleg éjszaka ne mászkálj erre.

Veszélyes sikátorok ahol én nem mennék végig az biztosxd.

dark_alley_by_hideyoshi.jpg

gloomy.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.