Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mitsu Okimura-Kasiko

anago_by_takappi-d4dvgwz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Név:Mitsu Okimura
Becenév:Mi-chan,Oki,Mira,Démon
Kor:17
Nem:Nő
Beállítottság:Hetero
Faj:Félvér= Sátán/Ember
Képessége:-Telepatikus kommunikáció a Démonokkal.-Kék tűz használata.-Ember feletti erő,gyorsaság
Különleges:-Nagyon jól főz és a sportokban is jó.
Jellem:Külső:170 cm magas,nem nevezi magát vékonynak se szépnek csak átlagosnak. Sokan szépnek tartják de ijesztőnek is.Haja fehér az apjától örökölte a szemeit az anyjától.Sokan azt mondják hasonlít a fivéréje ami igaz is.Nem látszik rajta de elégé mozgékony és erős.Fülei hegyesek, a két szemfogai egy kicsikét nagyobbak mint a normálisak és rendelkezik démon farokkal amit mindig elszokott rejteni amikor emberek közt van.A hátán van egy piros hosszúkás táska amiben Kirakura van.Használja a fején lesz két szarva emlékeztető kék láng, hegyesebb füle és nagyobb lesz és nagyobbak lesznek a szemfogai kék szemei lesznek.
Belső:Vicces,kicsit naiv de ehhez kapcsolódik az élet vidám jelleme.Nagyon sokszor kever verekedésben mert szabad szájú és az apja miatt sokan megijednek tőle.Sokan el hidegülnek tőle nincs sok barátja, de aki vele rendes ő is az.Utálja ha valaki bántja a nála kisebbet és gyengédebbet ezért azonnal ölni tudna. Elég fiúsan szokott viselkedni. Nem látszik rajta de elégé idegesíti hogy a még a bátya normál életét és neki muszáj elrejteni a démoni erejét egy kardban.
Történet:Japán Északi régiójából származik anyja egy híres ördögűző családból származik, de amikor beleszeretett a Sátánba elhagyta a családját és tovább élt az erdőkben.Amikor ezt megtudta Yino(anyjuk) egyik közeli ismerőse megpróbálta vissza vinni és megölni a gyermekét. Amikor Mitsu és David született Japánban ekkor volt a nagy vérengzés ahol egy csomó démon megtámadtak városokat és megölték az embereket és a kék éj tragédia ahol az ördögűzők fogyatkoztak meg.Ez azért volt mert Yino-t megakarták ölni de a Sátán ezt megakarta akadályozni és kereset magának testet ez viszont nem sikerült és ezért a démonokkal próbálkozott. Amikor megszületett a két gyermek az anyjuk belehalt és a család barátja Shiro mentette meg őket a haláltól akit kineveztek a gyerekek megölésére.Shiro viszont aggódót Mitsu sátáni ereje miatt, ezért a társa Faust elzárta egy démonölő kardban a kék lángok erejét Kirakurába. Ez után egyességet kötöttek.Mint később kiderült Davidnek semmilyen démoni ereje nincs mert túl gyenge volt.Semmi gond nem volt vagyis látszatra nem volt gond, de félt a húgától mert ő tudod a démoni erejétől ezért megtanult pár mágiát.Shiro viszont nem mondta el Mitsunak ezért elég sok baj volt kiskorába Mitsunak, sokan demónak hívták az ereje miatt és az agresszíven viselkedése miatt amikor megtámadott mindenkit még a barátait is ha rossz fát tett a tűzre.16 évesen minden ment az üteméből amikor a születésnapjukon kék lángok csaptak fel a kolostorukban ekkor ébredt fel Kirakurába a kék láng hatalma. A papuska megakarta látogatni Mitsuékat de Shiro ezt nem hagyta ennek az árra az volt hogy megszállta és megölte. Amikor Mitsu kivette Kirakurát és használni kezdte elő jött a démon énje és megmentett mindenkit. Amikor vége lett mindenek Faust megjelent, hogy az egyességet betartsa.Mitsu a Kasiko iskolába került a még David a sokkal gazdagabb Sakioba. Néha találkozna és mindenki tudja róluk hogy ikerek. David a jó tanuló a herceg minden lány kőrében és elégé ismert a jó hír nevéről a még a húga Mitsu szörnyen rossz tanuló ő a legrosszabb a suliba éppen át megy a vizsgákon, szörnyű hírneve van és mindenki fél tőle kivéve.Mitsu élet célja a Sátán hátsó billentése, Davidnek meg Mitsu emberi alakjának vissza szerzése.A koliba összebarátkozott Kuro                                                                                      

537286_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

val és Ucoba-val.

916940_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.